Ünnepi Műsorok

Augusztus 20-i ünnepi műsorajánló

Államalapításunk napja, augusztus 20-a mindannyiunk számára ünnep és egyben emlékezés is.  A Múzsák Társulat ünnepi programként ajánlja 30 perces emlékelőadását. A megemlékezés tartalmaz történelmi és narrációs elemeket István király életéről és uralkodásáról valamint próza részleteket, nép énekeket és ismert dalokat, amelyek szorosan az  ünnephez kapcsolódnak. 

  • Az előadás javasolt helyszíne:  katolikus templom, kulturális intézmény, szabadtéri rendezvény
  • Műsoridő: 30-35 perc
  • Technikai feltételek: a zenei lejátszáshoz szükséges hangtechnikai berendezés, egyeztetett hangosítás, 3 db álló mikrofon, hangtechnikus 

Cikk az augusztus 20-i ünnepi műsorunkról.

Az 1956 -os forradalom emlékére

1956 október 23-án a magyarok erkölcsi és politikai példát mutattak a világnak. Ezen a napon a szabadság hőseire, a forradalom áldozataira emlékezünk, azokra akik az eljövendő nemzedékek számára életük árán is kivívták a szabadságot.

A Múzsák Társulat az állami ünnepi megemlékezések programjaként ajánlja 30 perces zenés emlékműsorát, amely a forradalomhoz kapcsolódó történelmi és narrációs szövegeket, sajtó cikkeket, emlék iratokat, verseket és énekeket tartalmaz.

  • Az előadás javasolt helyszíne: kulturális intézmény, szabadtéri rendezvény
  • Műsoridő: 30-35 perc
  • Technikai feltételek: a zenei lejátszáshoz szükséges hangtechnikai berendezés, egyeztetett hangosítás, 3 db álló mikrofon, hangtechnikus

Cikk az október 23-i ünnepi műsorunkról.